Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Petak, 17. Novembar 2017

Konferencija za štampu povodom izrade studije na projektu „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

U Privrednoj komori Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, održana je konferencija za štampu povodom izrade Studije prostorne i turističke identifikacije pešačkih i biciklističkih staza, kajakaških ruta i mesta za sportski ribolov i posmatranje ptica u okviru projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod". To je bila prilika da se predstavnici sredstava informisanja upoznaju sa dosada realizovanim aktivnostima na projektu. Uvodnu reč, uz zahvalnost novinarima za prisustvo, je dao Dragan Bosilj, V.D. Direktora RPK Južnobanatskog upravnog okruga. Istakao je da je formalni deo na projektu, koji je veoma specifičan, uglavnom završen kod svih partnera u projektu. Svi su obavili potrebne tenderske procedure i izvršili izbor izvođača za pružanje usluga i za nabavku dobara. Istakao je da je urađeno dosta aktivnosti u smislu pripreme za promociju projekta.

Opširnije...

Održana sednica Parlamenta privrednika

U skladu sa planiranim aktivnostima 3. novembra 2017. godine održana je sednica Parlamenta privrednika Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga.


Sednica je održana po unapred pripremljenom dnevnom redu, od usvajanja zapisnika sa 1. Kostitutivne sednice Parlamenta privrednika, obraćanja predstavnika Privredne komore Srbije, predstavljanja kvartalne analize propisa, zatim informacije o privrednim kretanjima u Južnobanatskom upravnom okrugu i za kraj je ostavljena diskusija. Sednicom je predsedavala predsednica Parlamenta privrednika, Olivera Beuković, koja je otvorila sednicu, pozdravila prisutne članove Parlamenta privrednika i konstatovala da postoji kvorum za održavanje sednice.

Opširnije...

Održano savetovanje na temu „Upravljanje industrijskim i komunalnim otpadom”

U PK Srbije - Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga, dana 31.10.2017. godine, održano je savetovanje na temu: „Upravlјanje industrijskim i komunalnim otpadom". Savetovanje je oržano uz podršku i učešće predstavnika Ministarstva za zaštitu životne sredine Srbije i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća - Komdel. Ovom stručnom skupu prisustvovali su predstavnici privrednih društava, javnih komunalnih preduzeća i lokanih samouprava sa područja Južnobanatskog upravnog okruga.

Opširnije...

Poziv za učešće na 11. Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga u saradnji sa opštinom Stara Pazova 05. i 06. oktobra 2017.godine, u Novoj Pazovi organizuje Regionalni sajam privrede. Sajam se održava u sportskom kompleksu bazena u Novoj Pazovi, sa osnovnom namerom da se na jednom mestu okupi veci broj poslovnih lјudi i gradana čime se omogucava razmena informacija i direktno uspostavlјanje poslovnih kontakata u cilјu pobolјšanja dosadašnje poslovne pozicije preduzeća na tržištu.

Opširnije...

Učešće na 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga organizovala je učešće svojih privrednika na 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi 05. i 06. oktobra 2017.godine nastupom na zajedničkom štandu. Na sajmu je učešće uzelo preko 100 izlagača iz naše i susednih zemalja. Na zajedničkom štandu nastupili su privredni subjekata iz oblasti prehrambeno - prerađivačke industrije, hemijske i ambalažne industrije. Sajam je otvorio Zoran Đorđević ministar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Opširnije...

Strana 1 od 2

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat