Program Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije“ u saradnji sa RRA Južnog Banata

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat organizuju prezentaciju „Program Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije“. Prezentacija će biti održana u četvrtak, 25. oktobra 2018. godine sa početkom u 11:00 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a,  Velika sala na 1. spratu.

Opširnije...

Naslov: Realizovan zajednički trening za animatore u turizmu u okviru projekta “Eko Tamiš- novi tiristički proizvod”

 skladu sa planiranim aktivnostima, u periodu od 11. – 13.oktobra 2018. godine održan je zajednički trening za animatore u turizmu sa srpske i rumunske strane koji je bio trodnevni trening. Trening je održan u Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu i bio namenjen animatorima u turizmu  koji su prethodno prisustvovali pojedinačnim treninzima. Ovo je bila prilika da učesnici treninga podignu nivo poznavanja o turizmu u Banatu, da steknu nove veštine i unaprede postojeće, kao i da bolje upoznaju novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš.

Opširnije...

Konkurs DM drogerija za plasman domaće robe

Razvojna agencija Srbije, tim za medjunarodnu saradnju, zajedno sa USAID-om, podrzala je inicijativu DM drogerija pod nazivom "DM inkubator" u okviru koje ce biti pruzena mogucnost srpskim proizvodjacima hrane I kozmetickih preparata da se njihovi proizvodi nadju na policama DM drogerija,pod sopstvenom robnom markom.
Tim povodom se organizuje promociji projekta „DM inkubator”, u organizaciji RCR Banat, RRA Panonreg i RRA Južni Banat, koja će se održati u ponedeljak 22.oktobra 2018. godine sa početkom u 11,00 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10. Na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija.

dm-inkubator-facebook-800x800px

Opširnije...

VII ispitni rok za polaganje ispita za sticanje licence za profesionalnog upravnika

Na osnovu člana 54. Stav 3. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada („Službeni glasnik RS”, broj 104/16), člana 48. Stav 1. Tačka 3. Podtačka 1. Statuta Privredne komore Srbije  („Službeni glasnik RS”, broj 39/16) i Odluke o organizovanju polaganja ispita, izdavanja i oduzimanja licence za profesionalnog upravnika i vođenje registra profesionalnih upravnika  („Službeni glasnik RS”, broj 64/17 i 46/2018), Privredna komora Srbije objavljuje :

Opširnije...

Predstavljen projekat na 51. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu - LORIST

U skladu sa planiranim projektnim aktivnostima, u periodu od 04. do 07. oktobra 2018.godine u Novom Sadu u okviru sajamske manifestacije LORIST na 51.Međunarodnom sajmu turizma je predstavljen projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru  INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

DSCF0741

Opširnije...

Back

Login

Back

Cart

JTouch Mobile Template for Joomla (c) 2011 - 2013 JTouchMobile.com