Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 19. Septembar 2017

Izložba privrede u Čačku

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga obaveštava svoje članice o jednodnevnoj sajamskoj manifestaciji koju organizuje Udruženje„Nadežda Petrović" iz Čačka pod nazivom „Izložba čačanskih privrednika" 10.oktobra 2017. god. u hotelu „Morava" u Čačku od 11:00 do 17:00 časova.

Opširnije...

Mogućnost prezentacije privrednih društava

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga obaveštava članice, kao i sve zainteresovane privrednike o usluzi koja je tokom poslednjih par godina razvijena u PKS-u. U pitanju je sajt Centar poslovnih informacija, koji je namenjen besplatnoj prezentaciji privrednih društava na sajtu Komore.

Baza sadrži poslovni profil firme i njihov proizvodni program i usluge. Pored toga, postoji mogućnost postavlјanja reklamnih banera i aktuelnih informacija od značaja za poslovanje kompanije na stranama Home/Vesti/Akcijska ponuda.

Opširnije...

Javna rasprava o Nacrtu zakona o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanje usaglašenosti

Ministarstvo privrede, u postupku pripreme zakona kojim se uređuje tehnički zahtevi za bezbednost proizvoda i ocenjivanje usaglašenosti, 21. septembra 2017. godine sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o tehničkim zahtevima za proizvode i ocenjivanje usaglašenosti u Beogradu, u prostrijama PK Srbije, Resavska 13-15, sa početkom u 10:00 časova.

Opširnije...

Konferencija za štampu povodom početka realizacije projekta „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

Dana 06. septembra 2017. godine, u Privrednoj komori Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, održan je konferencija za štampu na kojoj su mediji upoznati sa ciljevima i ključnim aktivnostima na projektu. Osnovne informacije o projektu je dao Dragan Bosilj, V.D. Direktora RPK Južnobanatskog upravnog okruga. Projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod“ je jedan od 32 projekta koji su odobreni za finansiranje u okviru Programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija. Polovinom juna 2017. godine Pokret gorana i centar volontera Pančevo, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora južnobanatskog upravnog okruga, Pančevo i dve asocijacije iz Rumunije, Miltonija i Asocijacija za promociju turizma i razvoj u Timišu, započele su sa realizacijom projekta vrednosti oko milion evra. Projekat se finansira od strane Evropske unije u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA II) i sufinansiran je od strane država učesnica programa.

Opširnije...

Održan inicijativni sastanak za formiranje sekcije za arhitektonsku delatnost Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga

U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga dana 30.08.2017.godine, održan je inicijativni sastanak za formiranje sekcije za arhitektonsku delatnost. Na sastanku su učestvovala preduzeća koja se bave arhitektonskom delatnošću na područja okruga.Cilј sastanka privrednika sa predstavnicima komore, odnosio se na pokretanje inicijative za formiranju sekcije za arhitektonsku delatnost. Na sastanku je učestvovao gospodin Dragan Bosilј, VD Direktora komore, koji je informisao prisutne o aktivnostima PK Srbije i RPK Južnobanatskog upravnog okruga i načinu organizovanja strukovnih udruženja u okviru komore. U tom smislu obrazložena je inicijativa za formiranje sekcije za arhitektonsku delatnost i predloženo je da privrednici iznesu svoje mišlјenje i iskažu da li postoji interes za formiranje ovog strukovnog tela.

Opširnije...

Strana 1 od 2

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat