Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 23. Maj 2019

4. Međunarodni sajam “Zdravo – domaće – prirodno” u Zaječaru

Regionalna privredna komora Zaječar je i ove godine po četvrti put organizovala Međunarodni sajam "Zdravo – domaće – prirodno"u Zaječaru. Sajam je bio organizovan 02. i 03. oktobra 2015.godine Doprinos uspešnom nastupu, pružila je i Regionalna privredna komora Pančevo, koja učestvovala sa Udruženjem žena„Panonke" iz Pančeva, Udruženje žena „Bakice" iz Uzdina , Udruženje žena "Vredne ruke " iz Vladimirovca I nekoliko članova Udruženja preduzetnika iz Kovina.

Na sajmu hrane, pića i kozmetike koji je trajao dva dana, učestvovalo je preko 150 izlagača iz Austrije, BiH, Slovenije, Grčke, Rumunije, Bugarske, Slovačke I Danske. Osnovni cilj sajma je bio u službi privrednog razvoja, odnosno stvaranje malih partnera privredi, a jedan od načina je i organizacija ovakvih vrsta manifestacija gde se na jednom mestu prezentuje sve ono što je najbolje u jednom region . Sajmu su prisustvovali predstavnici skoro svih Reginalnih komori i predstavnici privrednih komora iz BiH, Bugarske i Ruminije.

Udruženje žena „Panonke" su predstavile radove svojih članica, kao i predstavnice Udruženja "Vredne ruke" iz Vladimirovca i Udruženja "Bakice " iz Uzdina. Ispred Udruženja preduzetnika Kovin , je bilo proizvođača organske hrane u povrtarstvu, proizvođača zimnice i proizvođač meda. Regionalna Privredna komora Pančevo je za svoje suizlagače obezbedila i prevoz.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat