Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Subota, 22. Februar 2020

Predavanje "Kako bezbedno koristiti E-mail", 17. novembra 2016. godine u RPK Pančevo

U saradnji sa kompanijom "MadNet", internet provajderom iz Pančeva, RPK Pančevo organizuje predavanje na temu "Kako bezbedno koristiti E-mail" u četvrtak, 17. novembra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, sala na I spratu.

Imajući u vidu da kompanije sve više koriste elektronsko poslovanje i pogodnosti koje pruža, a takođe, imajući u vidu i opasnosti koje svakodnevno stižu putem E-maila i koje, jednim "klikom", mogu dovesti do gubitka podataka, zaustavljanja procesa rada ili direktne finansijske štete Regionalna privredna komora Pančevo i kompanija "MadNet" doo, internet provajder iz Pančeva, zajednički organizuju predavanje na temu:

Kako bezbedno koristiti E-mail

sa ciljem da se ukaže na šta sve treba obratiti pažnju u svakodnevnom radu sa E-mail-om kako bi se sprečile neželjene posledice zbog sigurnosnih incidenata.

Teme sa kojima će tokom predavanja, g-din Nenad Orlić, direktor kompanije "MadNet" doo Pančevo upoznati prisutne su:
- Koje sve opasnosti stižu putem E-mail-a,
- Kako prepoznati 'opasnu poruku',
- Prednosti i mane besplatnih email servisa,
- Prakse koje treba izbegavati,
- Šta raditi u slučaju incidenta.

Predavanje će se održati 17. novembra 2016. godine /četvrtak/ u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo, ul. Zmaj Jovina 1a, sa početkom u 12:00 časova, u sali na I spratu.

Predavanje je namenjeno svima, a naročito poslovnim sekretarima i zaposlenima u komercijali i službi finansija.

Za sve dodatne informacije i prijavu, kontakt osoba u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo je Zoran Virić, tel. 013/343-255, fax. 013/354-056, mob. 063/10-44-295 e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat