Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 25. Jul 2017

Poziv za učešće u projektu Ready2Go

Privredna komora Srbije poziva zainteresovane privrednike da uzmu učešće u projektu internacionalizacije MSP u Srbiji pod nazivom „Ready2Go". Projekat predstavlja nov, inovativni program, koji ima za cilj da obezbedi neophodne putokaze, tj. obuke, radi priprema za izvoz na tržištima u fokusu: SAD, Kanada, Indija, Čile i Kamerun.

Nakon prijave zainteresovanih, ukupno odabranih 80 firmi iz zemalja članica projekta (Albanija, Jermenija, Bosna i Hercegovina, BJR Makedonija, Island, Moldavija, Crna Gora, Srbija i Turska), osim sticanja znanja o poslovanju na pomenutim tržištima, će imati priliku i da uspostave poslovne kontakte u ovim zemljama. Ready2Go projekat je finansiran od strane Evropske komisije i Evropske agencije za mala i srednja preduzeća (EASME), je razvio međunarodni konzorcijum sa vodećim partnerom - agencijom Promos iz Milana, a u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva i Privrednom komorom Srbije.


Dopunske informacije o projektu, kao i o kriterijumima za kvalifikaciju i selekciju kompanija, datumima i programu, dostupne su na sajtu PKS: www.pks.rs/ONama.aspx?id=1553&p=0&t=3 . Napominjemo da je rok za prijavu 31. mart 2017., koja se obavlja direktno od strane predstavnika firmi i to putem aplikacije www.b2match.eu/ready2go

Za sva dodatna pitanja, kontakti u Centaru za bilateralnu saradnju PKS su:
Marica Vidanović, tel. 011/3300978, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Anastasia Akimova, tel. 011/4149464, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat Made in banat LOGO-baner- www.bcb-2010.com     logoE3 lat