Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Sreda, 25. April 2018

Poziv za prijavu za predavače na obukama za profesionalne upravnike zgrada

Privredna komora Srbije poziva zainteresovane da se prijave za predavače na obukama za profesionalne upravnike zgrada. Predavači mogu da budu eminentni stručnjaci u četiri tematske oblasti sa višegodišnjim predavačkim iskustvom.

Privredna komora Srbije, osim ovlašćenja da ustanovi i vodi registar profesionalnih upravnika i organizacije polaganja ispita za profesionalnog upravnika, izdavanja i oduzimanja licence, dobila je i ovlašćenje da organizuje obuke za sticanje znanja, veština i kompetencija potrebnih za polaganje ispita za profesionalnog upravnika, odnosno za obavlјanje posla profesionalnog upravnika.

Pravilnikom o programu ispita i načinu polaganja ispita, uslovima za sticanje i oduzimanje licence za profesionalnog upravnika i sadržini registra profesionalnih upravnika ispit obuhvata proveru znanja iz četiri tematske oblasti i to:
1) pravni okvir u vezi sa korišćenjem, upravlјanjem i održavanjem zgrada,
2) administrativni i finansijski aspekti upravlјanja zgradom,
3) karakteristike zgrade, održavanje zgrade i bezbednosne procedure i
4) komunikacija.

Obuke će se realizovati na teritoriji Južnog Banata u skladu sa iskazanim interesovanjem polaznika. Privredna komora Srbije priprema listu predavača koji bi angažovala prilikom realizacije obuka te stoga, pozivamo sva fizička i pravna lica zainteresovana da budu predavači na obukama, da dostave Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga svoju Prijavu sa CV-ijem. Predavače odobrava Ministarstvo građevine.

Predavači mogu da budu raznih obrazovnih profila (pravnici, ekonomisti, arhitekte, psiholozi ...), ali osim stečenog visokog obrazovanja neophodno je i da su eminentni stručnjaci u navedenim tematskim oblastima sa višegodišnjim predavačkim iskustvom.

U Programu obuke i Pravilniku o ispitu navedene su tematske oblasti, moduli i teme koje se obrađuju sa predviđenim brojem časova. U skladu sa tim, na osnovu stečenog obrazovanja, zainteresovani mogu podneti svoju prijavu i kandidovati za potencijalne predavače.

Za sve dodatne informacije osobe za kontakt u Regionalnoj privrednoj Južnobanatskog upravnog okruga su: Mirjana Šteler 013/343-449 e. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i Zoran Virić 013/342-866 e. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

 

 

- Program obuke

- Pravilnik o ispitu

 

 

 

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat