Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 19. Jun 2018

Učešće na 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede "SuSajam 2017." u Subotici

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga organizovala je učešće zainteresovanih privrednika na 11. Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede "SuSajam 2017." u Subotici od 01.-03. juna 2017.godine nastupom na zajedničkom štandu. Na sajmu je učešće uzelo skoro 200 izlagača iz naše i susednih zemalja – Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Makedonije, kao i iz Švedske. Glavna tematika sajma je ove godine bila turizam, a sajam je imao niz pratećih manifestacija. Sajam je otvorio gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, ističući značaj ove manifestacije za grad i za ceo region, a prisutnima se obratio i Ivan Đoković, potpredsednika Pokrajinske vlade i pokrajinskog sekretara za privredu.

Ovogodišnji sajam je bio organizovan od JKP" Subotičke pijace", uz pomoć Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga, grada Subotice i Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova. Pored sajma bilo je organizovano više stručnih predavanja i bilateralnih susreta. Partner ovogodišnjeg sajma je oblast iz Švedske.

Na našem zajedničkom štandu predstavilo se ukupno 4 suizlagača. Zajednički su nastupili proizvođač materijala za završne radove u građevinarstvu DOO "Silex" iz Pančeva i DOO"Brixol –kućna hemija"Vršac sa svojim proizvodnim programom za prehrambenu industriju I kućnu hemiju. Pažnju posetilaca je privukao nastup firme "Flash print" sa štampanim materijalima za promociju kompanija, kao i nastu firme "Cards print" koja radi sve vrste kartica.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat