Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 19. Jun 2018

Konkurs u okviru projekta: „PRAKSAM III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse”

Pozivamo sva zainteresovana privredna društva da se prijave na Konkurs za učešće u programu radnih praksi koji realizuje Beogradska otvorena škola (BOŠ) u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije i Američkom privrednom komorom u Srbiji, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Konkurs koji je raspisan u okviru projekta „PRAKSAM III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse", ima za cilј jačanje kapaciteta privrednih društava za sprovođenje programa radnih praksi, kao i pružanje podrške unapređenju zapošlјivosti mladih u Srbiji.

U okviru projekta raspisan je konkurs za učešće privrednih subjekata, kojima će kroz program biti obezbeđena mogućnost selekcije kandidata u skladu sa potrebama privrednih subjekata, administriranje programa praksi bez ikakvih dodatnih opterećenja, unapređivanje mentorskih veština zaposlenih kroz trening za mentore, promocija na nacionalnom nivou, mogućnost regrutovanja najboljih kadrova.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Tamari Stanojević na telefon 011/30-61-341 ili mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , odnosno Ivani Kovačević na telefon 011/32-39-009 ili mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Zainteresovani privredni subjekti svoju prijavu mogu dostaviti do četvrtka, 20. jula 2017. godine na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

- Tekst konkursa,
- Prijava

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat