Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 19. Jul 2018

Poziv za nastup na sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije u Prištini

Privredna komora Srbije i ove godine organizuje zajednički nastup na sajmu polјoprivrede i prehrambene industrije u Prištini, koji će se održati od 27. do 30. septembra 2017. godine. Sajam se održava u izložbenom prostoru od 6.000 m2. Privredna komora Srbije u sklopu aktivnosti za jačanje kapaciteta poljoprivrede i prehrambene industrije učestvuje u organizaciji učešća na ovom sajmu, sa ciljem unapređenja svih oblika komercijalne saradnje. Nastup na ovom sajmu za izlagače, članice PKS, će biti bez kotizacije.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Podsećamo, da je i prethodne dve godine bio organizovan nastup na ovom sajmu. Prošle godine učešće je uzelo skoro 30 kompanija iz Srbije.

Privredna komora Srbije je obezbedila sredstva za troškove zakupa prostora, izgradnje i opremanja štanda, troškove organizovanog prevoza (autobus), dok izlagači snose trošove smeštaja. Zbog ograničenog izlagačkog prostora, molimo Vas da što pre dostavite popunjenu prijavu, a najkasnije do petka, 18. avgusta 2017. godine na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Takođe, radi blagovremene pripreme i izrade sajamskog kataloga, molimo da nam kompanije uz prijavu dostave i sledeće podatke:
•znak i logotip firme u vektorskom formatu (PDF, EPS ili Adobe Illustrator dokument)
•osnovne aktivnosti preduzeća i proizvodni program na engleskom i srpskom jeziku (u Word formatu)
•sledeće podatke za kontakt: ime i prezime osobe za kontakt, adresa, telefon, imejl, web sajt

Za sve potrebne informacije na raspolaganju su vam: Aleksandar Radovanović, (011/3304-503, 066/8751-248; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ) i Marko Mandić (011/4149-479; 066/875-1259; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ).
- PRIJAVA

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat