Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Subota, 26. Maj 2018

Mogućnost prezentacije privrednih društava

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga obaveštava članice, kao i sve zainteresovane privrednike o usluzi koja je tokom poslednjih par godina razvijena u PKS-u. U pitanju je sajt Centar poslovnih informacija, koji je namenjen besplatnoj prezentaciji privrednih društava na sajtu Komore.

Baza sadrži poslovni profil firme i njihov proizvodni program i usluge. Pored toga, postoji mogućnost postavlјanja reklamnih banera i aktuelnih informacija od značaja za poslovanje kompanije na stranama Home/Vesti/Akcijska ponuda.

Trenutno baza sadrži podatke za 1186 privrednih društava i 6298 proizvoda/usluga. Iz Beograda je 788 firmi, a 398 je iz Srbije. Baza je pozitivno ocenjena kod privrednika i postoji izuzetno zadovolјstvo privrednika pružanjem ove usluge.

Smatram da bi bilo korisno da se predstave privrednici sa naše teritorije.Predlažemo Vam da na internet adresi: www.poslovneinformacije.rs  pogledate postojeće prezentacije. Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja i dodatne informacije. Kontakt osoba Zoran Černoh na telefon 013- 343 255 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat