Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Sreda, 21. Novembar 2018

Organizovan seminar„Prijava na tendere koji su raspisani prema PRAG pravilima“

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat su 24. novembra 2017.godine organizovale seminar u cilјu unapređenja kapaciteta za konkurisanje na tendere koji se realizuju u skladu sa PRAG pravilima pod nazivom „Prijava na tendere koji su raspisani prema PRAG pravilima".

Ovo je prva obuka u nizu planiranih obuka koje će zajedno realizovati Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat na osnovu nedavno potpisanog Sporazuma o saradnji.

Seminar je bio namenjen pravnim subjektima, a u slučaju usluga i pojedincima – ekspertima za razne oblasti, koji su zainteresovani da kao isporučioci robe, usluga ili radova učestvuju na tenderima koji se raspisuju u okviru EU projekata, od strane EU organizacija i institucija u Srbiji, regionu i šire.
Predavač je bila Tatjana Dijan, rukovodilac Sektora za upravlјanje projektima u Regionalnoj razvojnoj agenciji Južni Banat, koja ima preko 15 godina iskustva u ovoj oblasti. U okviru seminara, prisutni su dobili informacije gde mogu da prate takve tendere, koji su sada dostupni svima, obzirom da se objavljuju na web stranama programa. Tokom ovog seminara imali su prilike da se upoznaju kako da popune tendersku dokumentaciju.
Takođe su mogli da se upoznaju koji su neki opšti zahtevi na svim vrstama tendera, a kakvi mogu biti specifični i koja prateća dokumentacija se obično prilaže.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat