Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Subota, 20. Oktobar 2018

Poziv zainteresovanima za učešće na seminaru za IPARD program

Kao što ste upoznati Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je već raspisalo jedan konkurs, a u najavi je raspisivanje i ostalih konkursa za IPARD program. Tim povodom Privredna komora Srbije će organizovati seriju seminara na kojima ćemo našim članicama predstaviti mere programa i neke specifičnosti vezane za apliciranje na konkurse. Očekujemo da će na nekim seminarima učestvovati i predstavnici Ministarstva poljoprivrede.

Prva serija predavanja će biti vezana za opšte uslove i biće besplatna dok će se u drugom krugu nakon što se korisnici upoznaju sa detaljima mera, organizovati tematske radionice po tipovima investicija na kojima će se raditi detaljnije predsavljanje mera i posebnih uslova koje korisnici moraju ispuniti do kraja investicija. Drugi krug radionica će biti sa kotizacijama.
Kako bi se odredile lokacije za seminare, vrši se anketiranje zainteresovanih, tako da bi u slučaju dovoljnog brojazainteresovanih mogli da organizujemo u Pančevu. Rok za prijavu je do 10. januara 2018. godine, kako bi mogli planirati radionice u skladu sa brojem zainteresovanih.
U Prijavi za učešće, molimo da dostavite naziv kompanije, ime lica koje se prijavljuje i njegove kontakte ( telefon , e-mail).Prijave poslati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat