Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Nedelja, 17. Februar 2019

U RPK Južnobanatskog upravnog okruga, održan je seminar „Godišnji finansijski izveštaj, obračun poreza na dobit za 2017.godinu i ostale aktuelne teme“

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u saradnji sa Privrednim Savetnikom iz Beograda , u ponedeljak , 05. februara 2018. godine u Pančevu organizovala je besplatan seminar na temu: „Godišnji finansijski izveštaj, obračun poreza na dobit za za 2017. godinu i ostale aktuelne teme".

Ispred PK Srbije, prisutne su pozdravili, g-din Miloš Jelić, direktor Sektora; g-din Ljubiša Dimitrijević, Udruženje za stručne-naučne i tehničke delatnosti i g-din Marko Ćulibrk, direktor RPK Južnobanatskog upravnog okruga.
Cilj seminara je priprema za izradu godišnjih finansijskih izveštaja, uz osvrt na najznačajnija pitanja i propise, kako bi se što bolje pripremili za izradu izveštaja. Pitanja koja su obrađena na seminaru su: Novi propisi i aktuelne teme, sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja za 2017.g., utvrđivanje poreza na dobit za privredna druuštva i druga komercijalna pravna lica za 2017.g., specifičnosti sastavljanja finansijskih izveštaja i obračuna poreza na dobit za preduzetnike, nedobitne organizacije, ogranke stranih pravnih lica.
Predavači na seminaru su bili: Marija Burić i Filip Čubrić, Privredni Savetnik, Beograd. Posećenost seminara, diskusija vezana za ovu problematiku, opravdali su potrebu njegovog organizovanja. Predavači su dali odgovore na sva postavljena pitanja privrednika i uputstva sa primerima, kako bi otklonili dileme koje su bile prisutne vezane za izradu finansijskih godišnjih izveštaja.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat