Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 25. April 2019

U Kovačici i Zrenjaninu održani trodnevni treninzi za animatore u turizmu

U hotelima „Relax" u Kovačici i „Vojvodini" u Zrenjaninu, u periodu od 8.do 10 februara 2018.godine, održani su treninzi za animatore u turizmu. U organizaciji Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, dve grupe od po 20 polaznika su bile u prilici da unaprede komunikacione i prezentacione veštine na viši nivo, ali i da upoznaju novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš.

Cilj treninga je sticanje i unapređivanje teorijskih i praktičnih znanja i veština iz oblasti komunikacije i prezentacije, kao i njihove primene u poslovima turističkog animatora, ali i drugih poslova koji zahtevaju rad sa ljudima.
Prvog dana je fokus bio na teorijskom okviru i osnovnim tehnikama efikasne komunikacije, dok je tokom drugog dana usledila diskusija i vežbe na temu naprednih tehnika komunikacije, komuniciranja sa teškim sagovornikom i praktičan rad – prezentacija pšo izboru. Trećeg dana je predstavljen projekat/proizvod „Eko Tamiš" i radilo se na primeni naučenih tehnika u prezentaciji „Eko Tamiša".Treninzi su zasnovani na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je bio interaktivan i uključivao je vežbe i primere iz stvarnog života. Treneri su bili iskusni stručnjaci iz oblasti komunikacije i prezentacije koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti. Po završetku treninga, svim učesnicima su uručeni sertifikati.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat