Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Sreda, 19. Decembar 2018

Predstavljen projekat na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Predstavljen projekat na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U skladu sa projektnim aktivnostima, u periodu od 22. do 25. februara 2018.godine u Beogradu na Međunarodnom sajmu turizma je predstavljen projekat „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

Da bi projekat bio predstavljen i promovisan na najbolji način, organizovan je nastup na ovoj najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblastu turizma u regionu. Na sajmu su predstavlјeni cilјevi i očekivani rezultati projekta, kao i projektne aktivnosti. Tokom sajma na štandu su bili predstavnici svih partnera koji realizuju ovaj projekat, Pokret gorana i centar volontera iz Pančeva, Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara.

DSC 0094  DSC 0200

U okviru tog predstavljanja na sajmu održane su kratke prezentacije na štandovima TOO Zrenjanin i TOO Kovačica gde su emitovali kratki film o projektu, urađen za potrebe sajamskog nastupa i promovisan propagandni materijal, posebno urađen za ovu priliku na srpskom i na engleskom jeziku, kao i ostale promotivne materijale koji su do sad realizovani u vidu brošura, lifleta i mapa.

Posete na našem štandu su bile tokom celog sajma i na taj način je dat pun doprinos promociji projekta.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat