Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Sreda, 19. Decembar 2018

Održan trening za predstavnike lokalnih samouprava

Kako je planirano, u periodu od 28. februara – 1. marta 2018. godine održan je trening za predstavnike lokalnih samouprava, koji je bio dvodnevni trening. Trening je održan u Hotelu Relax u Kovačici i bio namenjen predstavnicima lokalnih samouprava koji se bave privredom, turizmom, upravljanjem projektima, ali i svima onima čiji rad u značajnoj meri ima dodir sa turizmom. Ovo je bila prilika da učesnici treninga podignu nivo poznavanja o turizmu u Banatu, da steknu nove veštine i unaprede postojeće, kao i da bolje upoznaju novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš.
Sam trening je bio kroz radioničarski rad, koji je pružio detaljan pregled i praktične vežbe iz oblasti komunikacije u turizmu, kao i komunikacije o turizmu. Značajan prostor je posvećen promociji, odnosno konceptu turističkog proizvoda.

DSCF0438 1


Tokom dvodnevnog treninga su polaznici stvorili svest o značaju komunikacije u turizmu, unapredili svoja znanja o promocionim alatima u turizmu, bolje razumeli koncept turističkog proizvoda i dobili informacije o izvorima finansiranja turističkih projekata.

Trening je biol posebno dizajniran za predstavnike lokalnih samouprava i podeljen u četiri poludnevne sesije. Sam trening je bio zasnovan na najboljim međunarodnim praksama u obuci predstavnika lokalnih samouprava i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti, a tokom trajanja je bioje interaktivan uz primere iz svakodnevnog rada.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat