Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 25. April 2019

Konferencija za štampu povodom najave treninga na projektu „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

U Privrednoj komori Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, održana je konferencija za medije na kojoj su predstavlјene realizovane i planirane aktivnosti po pitanju treninga u okviru projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod“. To je bila prilika da se predstavnici sredstava informisanja upoznaju sa dosada realizovanim aktivnostima na projektu.

DSCF2349

Na konferenciji su predstavljeni do sad realizovani treninzi koji su bili organizovani za lokalne samouprave i treninzi za animatore u turizmu. Takođe su najavlјeni treninzi u narednom periodu, koji se organizuju na više lokacija, a odnose se na promovisanje razvoja lokalnih mikro preduzeća. To su treninzi u Zrenjaninu, Kovačici i Pančevu. O svim detaljima vezanim za treninge prisutne predstavika sredstava informisanja je upoznao direktor PKS- RPK Južnobanatskog upravnog okruga, Dr Marko Ćulibrk.
Potom se prisutnima u ime rumunskih partnera obratila Delioara Barbu, direktorka Asocijacije za promociju turizma i razvoj iz Temišvara informišući novinare o pripremi rumunskih partnera za realizaciju treninga, kako bi nakon njihovog održavanja mogli da se tokom leta organizuju planirani zajednički treninzi obe strane. Takođe je najavila predstavljanje ovog projekta na sajmu turizma u Aradu od 19.-22. Aprila 2018.godine. Prisutnim novinarima se potom ispred vodećeg partnera Pokreta gorana i centra volontera Pančevo, obratila predsednica Ljiljana Konevski.
Nakon toga su usledila i pitanja novinara oko saradnje sa lokalnim samoupravama na projektu i načinu realizacije nekih aktivnosti i snimljene su posebne izjave za televizijske ekipe. Za sve učesnike konferencije je potom organizovan koktel.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat