Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Nedelja, 20. Januar 2019

Održan trening u Kovačici za promovisanje razvoja lokalnih mikro preduzeća

U skladu sa planom aktivnosti u okviru projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod” koji se finansira iz programa EU -  INTERREG IPA, u periodu od 19. – 21. aprila 2018. godine održan je trening za promovisanje razvoja lokalnih mikro preduzeća, koji je bio trodnevni trening. Trening je održan u Hotelu Relax u Kovačici i bio namenjen predstavnicima lokalnih mikro preduzeća i radnji. Ovo je bila prilika da učesnici treninga podignu nivo poznavanja o turizmu u Banatu, da steknu nove veštine i unaprede postojeće, kao i da bolje upoznaju novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš.

  DSCF2388
 

Trening je bio posebno dizajniran za mikro preduzeća i preduzetnike. Trening je podeljen u tri jednodnevne trening sesije. Prvi dan je fokus bio na istraživanju tržišta i određivanju ciljnih grupa, dok se tokom drugog dana trening usmeravao na praktične aspekte, uključujući promociju i posebno se fokusirajući na online marketing. Treći dan je predstavljao sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa konkretnim turističkim proizvodom Eko Tamiš.
Ovaj trening je pružio detaljan pregled i praktične vežbe poslovnih veština i kako unaprediti promotivne i druge biznis alate da bi se unapredio biznis u turizmu, ali i bilo koji drugi posao koji zahteva rad sa ljudima. Tokom trodnevnog treninga polaznici su bili u prilici da stvore svest o značaju istraživanja tržišta i identifikovanju ciljnih grupa, da lakše razumeju različite alate koncepte i tehnike, da izgrade veštine i nauče tehnike efikasne promocije kako bi razumeli potrebe kupca- turista i upoznali se sa potencijalom i ograničenjima online marketinga. Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je bio interaktivan sa vežbama i primerima iz stvarnog života. Treneri su bili iskusni stručnjaci iz oblasti marketinga u turizmu koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti. Učesnici ovog treninga su bili sa teritorije Kovačice, Opova i ostalih mesta u okruženju.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat