Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Nedelja, 20. Januar 2019

Javni poziv za obuku SERTIFIKOVANOG KONSULTANTA ZA DIGITALIZACIJU

Uokviru Pilot projekta: Obuka i sertifikacija konsultanata za digitalnu transformaciju - Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa GIZ i WKO, upućuje Javni poziv svim zainteresovanim polaznicima za obuke za Sertifikovanog konsultanta za digitalizaciju. Poziv se odnosi na sve poslovne konsultante koji svojim znanjem i radom mogu da postanu partneri srpskoj privredi u procesu transformacije poslovanja u uslovima digitalne revolucije.

Obuka obuhvata dva modula – prvi modul 1.0 je opšti i namenjen je svim polaznicima kao obuka za izradu Digitalne mape puta , dok je drugi specifični i odnosi se na dva podmodula - 2.1 IT for Business (Poslovni modeli i procesi), kao i 2.2 IT for Creativity and Communication (E-komerc i društvene mreže). Polaznici se pri apliciranju opredeljuju za jedan od 2 ponuđena podmodula i stiču uslove za sertifikaciju u zavisnosti od tog izbora.
Nakon završene obuke, polaznici koji zadovolje tražene kriterijume će imati mogućnost da postanu Sertifikovani konsultanti za digitalizaciju. Sertifikovani konsultant za digitalizaciju je sertifikat koji dodeljuje INCITE (austrijska Akademija kvaliteta Udruženja za poslovni konsalting i informacione tehnologije – UBIT), ovlašćen da izdaje sertifikate pružaocima IT usluga i poslovnim konsultantima sa relevantnim iskustvom, znanjem i veštinama u oblasti digitalizacije.

Obuka će se odvijati u Privrednoj komori Srbije u Beogradu i traje 4 dana (od 22. do 25. juna 2018. godine). Učešće na obuci i sertifikacija, u okviru Pilot projekta, je besplatna za sve polaznike koji ispune tražene kriterijume. Celokupna obuka i sertifikacija imaju međunarodni karakter i odvijaće se na engleskom jeziku, te je stoga jedan od preduslova visoki nivo znanja engleskog jezika. Ostale zahteve, dokumentaciju, kao i kriterijume za izbor kandidata-polaznik možete preuzeti sa linkova datih na ovoj stranici.

Na adresi: www.pks.rs/digitalizacija  se nalaze svi linkovi sa neophodnim informacijama i dokumentima za prijavu potencijalnih konsultanata.

Popunjenu aplikaciju i sva tražena dokumenta, kao i eventualna pitanja, možete dostavljati isključivo na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Poziv je otvoren od 14. maja do 4. juna 2018. godine.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat