Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 18. Jun 2019

Poziv za učešće u programu obuke“Jačanje kapaciteta zadruga u udruženja poljoprivrednika

PKS- Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u saradnji sa UNDP-om organizuj u trening – obuku u cilju razvoja poljoprivrede i zadrugarstva sa opštim cilјem javnog konkursa: razvoj postojećih i dalјe unapređenje kapaciteta zadruga i udruženja proizvođača. Obuka će se održati 06. i 07. juna 2018. Godine u prostorijama RPK Južnobanatskog upravnog okruga, u Pančevu , Zmaj Jovina 1ª , sala na na I spratu.
Trening program je deo aktivnosti u okviru projekta „Pomoć za trgovinu – podrška razvoju proizvodnih kapaciteta agroindustrijskog sektora u Srbiji“ koji finansira Vlada Ruske Federacije, a koji implementira Program za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP).

Prioritetne tematske oblasti u okviru trening programa su:
Pristup tržištu, trendovi, potražnja i karakteristike glavnih izvoznih proizvoda Srbije
Izvori finansiranja
Koncept konkurentnosti
Trendovi specifičnih sektora polјoprivrede
Kvalitet i dodavanje vrednosti
Zakon o organizaciji zajedničkog tržišta
Zadruge i udruženja polјoprivrednika
Jačanje kapaciteta rukovodilaca zadruga i udruženja (pregovaračke veštine, timski rad, strateško planiranje, donošenje odluka i praćenje njihovog sprovođenja).
Polјoprivredna mehanizacija
Održiva polјoprivreda
Opšti uslovi učešća: učesnici treninga mogu biti predstavnici zadruga i udruženja polјoprivrednih proizvođača registrovanih na području Republike Srbije.
Prijave za učešće u ovom trening programu možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 04.VI.
Trening program je besplatan I tokom treninga je obezbeđeno osveženje I ketering.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat