Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 18. Jun 2019

Aktuelne kreditne linije Razvojnog fonda Vojvodine, predstavljene su u Vršcu

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u saradnji sa Gradom Vršac i Razvojnim fondom Vojvodine, u sredu , 06. juna 2018. godine u Vršcu organizovala je prezentaciju  aktuelnih kreditnih linija Razvojnog fonda AP Vojvodine.

U Gradskoj kući Vršac, predstavnici Razvojnog fonda Vojvodine, Jelena Trenkić i Olga Radun, predstavile su kreditne linije za registrovana poljoprivredna gazdinstva, pravna lica i preduzetnike. Ispred PKS RPK Pančevo, prisutnim se obratio, direktor Marko Ćulibrk, koji je naglasio značaj održavanja ovakvih prezentacija, kako bi se zainteresovani za kreditnim sredstava upoznali sa kreditnim linijama, kao i načinom apliciranja.
Tri kreditne linije i konkurs za dugoročne kredite za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, tri linije su isključivo za pravna lica i preduzetnike, a na konkurse za investicije u poljoprivredi u okviru IPARD programa i za razvoj turizma mogu da apliciraju i jedni i drugi.
Sve kreditne linije su otvorene do utroška sredstava, a Razvojni fond je za njih obezbedio ukupno 2,5 milijardi dinara.Kamatne stope su od 1 do 3% na godišnjem nivou, u zavisnosti od ponuđenog sredstva obezbeđenja i teritorije sa koje aplikanti dolaze, i rok otplate do 7 godina, sa grejs periodom do dve godine.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti na web adresi Razvojnog fonda APV: www.rfapv.rs

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat