Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Petak, 23. Avgust 2019

U RPK Južnobanatskog upravnog okruga, održan je seminar na temu „Primena novih propisa o PDV“

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u saradnji sa Privrednim Savetnikom iz Beograda , u ponedeljak , 02. jula 2018. godine u Pančevu organizovala je besplatan seminar na temu: „ Primena novih propisa o PDV".

 

DSCF0627

 

 

Cilj seminara je upoznavanje sa novinama, vezano za evidenciju PDV i sastavljanje pregleda obračuna PDV na Obrascu POPDV čija je primena otpočela 01.jula 2018.g.
Takođe, predstavljene su primene izmenjenih i dopunjenih propisa o PDV, kao i druge aktuelnosti iz propisa o PDV. Primena novog Pravilnika o PDV evidenciji i pregledu obračuna , predstavlja novi način vođenja evidencija kod svih obveznika, obzirom da postoji obaveza podnošenja pregleda obračuna uz poresku prijavu na Obrascu POPDV.

 

DSCF0626


Predavači na seminaru su bili: dr. Ratomir Ćirović, dr. Petar Babić, Privredni Savetnik, Beograd.
Posećenost seminara, diskusija vezana za ovu problematiku, opravdali su potrebu njegovog organizovanja. Predavači su dali odgovore na sva postavljena pitanja privrednika i uputstva sa primerima, kako bi otklonili dileme koje su bile prisutne vezane za primenu novih propisa.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat