Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 25. April 2019

Održana tematska 5. sednica Parlamenta privrednika u proširenom sastavu

U okviru planiranim aktivnostima 4. oktobra 2018.godine je održana tematska sednica Parlamenta privrednika Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga. Sednica je održana po unapred pripremljenom dnevnom redu u okviru koje je planirano predstavljanje Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije.

Sednicom je predsedavala predsednica Parlamenta privrednika, Olivera Beuković, koja je otvorila sednicu, pozdravila goste, kao i prisutne članove Parlamenta privrednika i sve ostale koji su iskazali interes da prisustvuju ovoj sednici. Sednici su prisustvovali Marko Ćulibrk, direktor Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i Filip Mrdak viši savetnik u Kabinetu predsednika PKS-a.

DSCF0725

 
U skladu sa dnevnim redom, najpre je Filip Mrdak  iz Privredne komore Srbije govorio o podršci i pomoći PKS-a za digitalnu transformaciju privrednih subjekata, kao i o digitalizaciji i modernizaciji komorskih usluga i procesa.

DSCF0727

Potom je u skladu sa predviđenim dnevnim redom izvršen izbor Komisije za dodelu nagrada Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga. U pripremi sednice Parlamenta privrednika , uz Poziv je dostavljen i Pravilnik o nagradama Privredne komore Srbije. U komisiju su, u skladu sa pomenutim Pravilnikom, izabrani direktor PKS-RPK Pančevo Dr Marko Ćulibrk i koordinator Zoran Černoh, dok su iz redova privrednika izabrani Dragiša Božić direktor AD „Panonija“ Pančevo, Siniša Fimić direktor „Panpacking“ Pančevo i Jelena Šunjkić direktor „Pocco Loco“ iz Pančeva.

Nakon predstavljanja aktivnosti Centra za digitalizaciju je usledilo nekoliko pitanja i diskusija prisutnih privrednika. Sama sednica je izazvala veliko interesovanje privrednika, što potvrđuje veliki broj prisutnih privrednika.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat