Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 18. Jun 2019

Konkurs DM drogerija za plasman domaće robe

Razvojna agencija Srbije, tim za medjunarodnu saradnju, zajedno sa USAID-om, podrzala je inicijativu DM drogerija pod nazivom "DM inkubator" u okviru koje ce biti pruzena mogucnost srpskim proizvodjacima hrane I kozmetickih preparata da se njihovi proizvodi nadju na policama DM drogerija,pod sopstvenom robnom markom.
Tim povodom se organizuje promociji projekta „DM inkubator”, u organizaciji RCR Banat, RRA Panonreg i RRA Južni Banat, koja će se održati u ponedeljak 22.oktobra 2018. godine sa početkom u 11,00 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10. Na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija.

dm-inkubator-facebook-800x800px

 

Cilj projekta „DM inkubator” je razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije. Kompanija DM drogerie markt doo pokrenula je projekat uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS), USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica.


Projekat će srpskim proizvođačima pružiti mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac DM prodavnica. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta hrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije i koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Izabrani proizvođači će svoje proizvode na najbolji način predstaviti na domaćem i evropskim tržištima.
Molimo Vas za potvrdu prisustva putem telefona 023 510 567 ili putem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do petka, 19.10.2018. godine.
Dodatne informacije i dokumenta vezana za projekaz možete preuzeti na linkovima http://banat.rs/poziv-na-promociju-projekta-dm-inkubator/
http://www.rrajuznibanat.rs/cir/konkurs/132/KOMPANIJA-DM-DROGERIE-MARKT-POKRE%C4%86E-PROJEKAT-%E2%80%9EDM-INKUBATOR%E2%80%9D

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat