Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 23. Jul 2019

Naslov: Realizovan zajednički trening za animatore u turizmu u okviru projekta “Eko Tamiš- novi tiristički proizvod”

 skladu sa planiranim aktivnostima, u periodu od 11. – 13.oktobra 2018. godine održan je zajednički trening za animatore u turizmu sa srpske i rumunske strane koji je bio trodnevni trening. Trening je održan u Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu i bio namenjen animatorima u turizmu  koji su prethodno prisustvovali pojedinačnim treninzima. Ovo je bila prilika da učesnici treninga podignu nivo poznavanja o turizmu u Banatu, da steknu nove veštine i unaprede postojeće, kao i da bolje upoznaju novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš.

DSCF0807

Trening je bio posebno dizajniran za turističke animatore i bio podeljen u tri jednodnevne trening sesije. Prvi dan je fokus bio na komunikaciji i prezentaciji, dok je drugog dana trening bio usmeren na praktične aspekte, uključujući komunikacijske i prezentacione veštine, tehnike i alate. Treći dan je bio sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa Eko Tamišem, multijezičkim okruženjem i prekograničnim turizmom i organizovanim izletom.
Trening je bio zasnovan na najboljim međunarodnim praksama u obrazovanju turističkih animatora i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti, pri tom je bio interaktivan i uključene su bile vežbe i primeri iz stvarnog života. Trening je bio održan na srpskom i rumunskom jeziku simultano.
Trećeg dana je za sve polaznike bio organizovan izlet na obližnjem zaštićenom lokalitetu „Carska bara“ koji se nalazi u neposrednoj blizini Tamiša, gde je bila organizovana vožnja turističkim brodom i razgledanje preko 230 vrsta ptica i 300 vrsta biljaka.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat