Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 23. Jul 2019

Održanа konstitutivna sednica Sekcije za arhitektonsku delatnost u okviru PKS-Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga

U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga dana 30.oktobra 2018.godine, održana je konstitutivna sednica Sekcije za arhitektonsku delatnost u okviru PKS -Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga. Na sastanku su učestvovala  preduzeća koja se bave arhitektonskom delatnošću i projektovanjem sa  područja okruga.

DSCF2554

Sastanak je otvorio Dr.Marko Ćulibrk, Direktor komore i dao uvodne napomene o obrazovanju i delokrugu rada Sekcije za arhitektonsku delatnost pri regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga. Uzimajući učešće u diskusiji, prisutni predstavnici preduzeća ocenili su da postoji opravdanost za formiranjem i delovanjem sekcije za arhitektonsku delatnost, u cilјu povezivanja i okuplјanja privrednih subjekata regiona i njihovom uklјučivanju u analizu stanja u oblasti arhitektonske delatnosti i građevinske industrije, razmatranje zakonske regulative i podzakonskih akata, kao i organizovanje tematskih stručnih skupova.
Za predsednika Sekcije izabran je Đurica Dolovački,VD Direktor JP“Urbanizam“ iz Pančeva dok je za zamenika predsednika Sekcije izabrana Maja Begović-Radeč, direktor preduzeća „Amber Pro“ iz Pančeva.
Ovom prilkom, u okviru tematskog dela sastanka, izvršna je prezentacija proizvoda (smola Geoplus superčvrstoće do 10.000kPa) iz proizvodnog programa A.D. „Uretek“ iz Italije. Prezentaciju je izvršio Vladimir Stanižan, („Maksimus Pro „– Pančevo) koji je nakon prezentacije odgovarao na pitanja o tehničkim specifičnostima proizvoda kao i o komercijalnim uslovima ponude na domaćem tržištu.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat