Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 23. Jul 2019

U RPK Južnobanatskog upravnog okruga, održan je seminar „Godišnji finansijski izveštaj, obračun poreza na dobit za 2018.godinu i ostale aktuelne teme“

 Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u saradnji sa Privrednim Savetnikom iz Beograda , u petak , 01. februara 2019. godine u Pančevu organizovala je besplatan seminar na temu: „Godišnji finansijski izveštaj, obračun poreza na dobit za  za 2018. godinu i ostale aktuelne teme".

Ispred PK Srbije, prisutne su pozdravili g-din Marko Ćulibrk, direktor RPK Južnobanatskog upravnog okruga.
Cilj seminara je priprema za izradu godišnjih finansijskih izveštaja, uz osvrt na najznačajnija pitanja i propise, kako bi se što bolje pripremili za izradu izveštaja. Pitanja koja su obrađena na seminaru su: Novi propisi i aktuelne teme, sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja za 2018.g., utvrđivanje poreza na dobit za privredna druuštva i druga komercijalna pravna lica za 2018.g., utvrđivanje poreza na prihode od samostalne delatnosti preduzetnika, specifičnosti sastavljanja finansijskih izveštaja i obračuna poreza na dobit za nedobitne organizacije, ogranke stranih pravnih lica.
Predavači na seminaru su bili: Milan Negovanović i Ivan Antić, Privredni Savetnik, Beograd. Posećenost seminara, diskusija vezana za ovu problematiku, opravdali su potrebu njegovog organizovanja. Predavači su dali odgovore na sva postavljena pitanja privrednika i uputstva sa primerima, kako bi otklonili dileme koje su bile prisutne vezane za izradu finansijskih godišnjih izveštaja.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat