Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Petak, 18. Oktobar 2019

Promocija projekta na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

U skladu sa planom aktivnostima, u periodu od 21. do 24. februara 2019.godine u Beogradu na Međunarodnom sajmu turizma je izvršena promocija projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”, koji finansira EU u okviru  INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.

IMG 20190223 160951 

 

IMG 20190222 122931 

Da bi projekat bio promovisan na najbolji način, organizovana je izložba na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji u oblastu turizma u regionu. Ovo je urađeno u saradnji sa Agencijom „Magelan“ iz Novog Sada, tj. na njihovom štandu, obzirom da se sa njima u okviru projekta realizuju promotivne tura za turoperatore i turističke organizacije, kao i promotivna regata. To je bila prilika i da se najave ove projektne aktivnosti kojima se završavaju aktivnosti čiji je nosilac PKS–RPK Južnobanatskog upravnog okruga.

Pored predstavljanja na ovom štandu, na štandovima turističkih organizacija koje su obuhvaćene projektom je emitovan promotivni film o projektu.

U okviru promocije na sajmu održane su kratke prezentacije i promovisan propagandni materijal, na srpskom i na engleskom jeziku, kao i ostale promotivne materijale koji su do sad realizovani u vidu brošura, lifleta i mapa.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat