Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Ponedeljak, 6. April 2020

Realizovana promo tura za novinare

U periodu od 09. do 12.aprila 2019. godine organizovana je promotivna tura za novinare i medije u cilju promocije i marketinga samog projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“, kao i promocije realizovanih aktivnosti sa ciljem sprovođenja kampanje podizanja svesti značaju reke Tamiš i što većem korišćenju turističke ponude na i oko reke Tamiš.

IMG 20190409 124246

 

Kako je i planirano tokom ove promotivne ture se obišao tok reke Tamiš u većem delu, sa rumunske strane od samog izvorišta, tokom sa srpske strane do ušća, sa ciljem da se mediji upoznaju sa svim raspoloživim sadržajima na samoj reci i u njenoj neposrenoj okolini. Bila je to prilika da se posete mnogi kulturno-istorijski spomenici na teritoriji Srbije i Rumunije koji se nalaze na reci Tamiš ili u okolini, kao i mnoge lokacije predviđene za rekreaciju, od mesta za ribolov, posmatranje ptica, vožnje bicikla, šetnje i mesta za vožnju kajakom.

Učešnici su bili u prilici da se upoznaju sa istorijom grada Temišvara, kao i sa turističkom ponudom u okolini.

Posebno interesantno za novinare je bilo da vide da se realizuje postavljanje planiranih mobilijara na planiranim lokacijama duž reke Tamiš, a na kraju promo ture je bila organizovana vožnja katamaranom u Pančevu, koji je nabavljen iz budžeta projekta Učešće na ovoj promo turi je bilo besplatno, tj predviđeno u budžetu projekta, a obezbeđeni su štampani i ostali promotivni materijali, hrana i smeštaj za sve učesnike.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat