Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Nedelja, 15. Decembar 2019

Konferencija za štampu povodom realizovanih aktivnosti u okviru projekta „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

Pozivamo Vas na pres konferenciju projekta „Eko Tamiš - novi turistički proizvod”, koji se finansira u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.
Konferencija će biti održana 17.maja 2019.godine (petak) u prostorijama Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, Zmaj Jovina 1a, sa početkom u 12.00 časova, u sali na II spratu.
Na konferenciji će biti predstavljene realizovane aktivnosti u prethodnom periodu. Radi se o promo turi koja se organizovana za medije u periodu od 09.do 12. aprila i promo turi koja se organizovana za turističke radnike u periodu od 16. do 19. aprila 2019.godine. Nosilac ove aktivnosti je bila PKS- RPK Pančevo i asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara .

Opširnije...

Organizovanje promo ture za turističke radnike

U skladu sa planiranim aktivnostima, u periodu od 16. – 19.aprila 2019. godine organizuje se promotivna tura za turističke radnike i turoperatere u cilju promocije i marketinga samog projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“, promocije realizovanih aktivnosti sa ciljem sprovođenja kampanje podizanja svesti značaju reke Tamiš i što većem korišćenju turističke ponude na i oko reke Tamiš.

Lugoj1

Opširnije...

Konferencija za štampu povodom promo tura u okviru projekta „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

Pozivamo Vas na pres konferenciju projekta „Eko Tamiš - novi turistički proizvod”, koji se finansira u okviru INTERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija.
Konferencija će biti održana 05.aprila 2019.godine (petak) u prostorijama Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, Zmaj Jovina 1a, sa početkom u 12.00 časova, u sali na II spratu.
Na konferenciji će biti predstavljene aktivnosti koje se realizuju u narednom periodu. Radi se o promo turi koja se organizuje za medije u periodu od 09.do 12. aprila i promo turi koja se organizuje za turističke radnike u periodu od 16. do 19. aprila 2019.godine. Nosilac ovih aktivnosti je PKS- RPK Pančevo.

DSCF2349

Opširnije...

VII ispitni rok za polaganje ispita za sticanje licence za profesionalnog upravnika

Na osnovu člana 54. Stav 3. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada („Službeni glasnik RS”, broj 104/16), člana 48. Stav 1. Tačka 3. Podtačka 1. Statuta Privredne komore Srbije  („Službeni glasnik RS”, broj 39/16) i Odluke o organizovanju polaganja ispita, izdavanja i oduzimanja licence za profesionalnog upravnika i vođenje registra profesionalnih upravnika  („Službeni glasnik RS”, broj 64/17 i 46/2018), Privredna komora Srbije objavljuje :

Opširnije...

Seminar „Primena novih propisa o PDV-u“

Vreme i mesto održavanja: 02.jul 2018.godine, 09:00 sati, Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, velika sala, 1 sprat

Sadržaj događaja: Seminar je namenjen knjigovođama, administrativnim radnicima i svima koji u svom delokrugu rada prate izmene zakona i propisa iz segmenta knjigovodstva, poreza i propisa.
Cilj seminara je da se učesnici upoznaju sa načinom vođenja evidencija, načinom popunjavanja pregleda obračuna PDV i podnošenja PDV prijave i pripreme za praktičnu primenu od 01. Jula 2018. godine.

Opširnije...

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat