Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Ponedeljak, 6. April 2020

Poziv za učešće na CZ-RS Biznis Forumu, B2B i izložba u Nišu, 13. oktobra 2016 od 9.30h

Obaveštavamo Vas da će se u Nišu, 13. oktobra 2016. godine sa početkom 9.30h održati češko-srpski Biznis Forumu, B2B i izložba u Nišu. Češku delegaciju čine privrednici i klasterske organizacije iz oblasti pripreme poslovno razvojnih projekata za pristup EU fondovima i Dunavskoj strategiji, metalskog sektora, nanotehnologije, hemijske industrije, energetike, proizvodnje i distribucije nameštaja i drvne industrije, pakovanja, automobilski industrije, proizvodnje i prerade hrane, proizvodnje sa potrebom za zaštitnom odećom i opremom, tehničkog instituta i dr.

 

Forum će biti realizovan u četvrtak 13. oktobra 2016.godine u hotelu Aleksandar u Nišu od 9.30h do 16.00h. Od 11.30 – 13.30h klasterske organizacije, komore i udruženja biće u prilici da predstave kratko svoju organizaciju i 3-5 članica-preduzeća koja imaju kapaciteta i interesovanja za Češko tržište (max 5 minuta). Istu mogućnost imaće prisutne klasterske organizacije i institucije iz Češke.


Preporučuje se da ove prezentacije budu na engleskom, kao i izlaganje. Zbog mogućnosti simultanog prevođenja sa srpskog na engleski i obrnuto moguće je prezentovati i na srpskom jeziku. Preduzeća iz Srbije koja su izrazila interesovanje za saradnju sa Česima mogu svoj promotivni materijal i/ili uzorke proizvoda izložiti u izložbenom delu prostora pored plenarnog, gde će biti organizovani poslovni sastanci sa učesnicima privredne delegacije Češke u period od 14:30-16:00h. Za realizaciju ovih sastanaka biće na raspolaganju prevodilac (eng-srp).

Za vreme kafe pauze i ručka učesnici Foruma biće u prilici da se bolje upoznaju sa kolegama iz Češke.

Učešće na Forumu u Nišu je besplatno, a broj mesta je ograničen. Ukoliko ste zainteresovani za učešće, potrebno je izvršiti potvrdu do ponedeljka 3. oktobra 2016. godine na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Program Foruma možete preuzeti ovde.

 

 

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat