Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 25. April 2019

Javni poziv za nastup na sajmu "SIAL" u Parizu, Francuska

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije u cilju promocije izvoza uputile su javni poziv i organizuju nastup na sajmu prehrambene industrije u Parizu u Francuskoj, koji se održava od 21. do 25. oktobra 2018. godine. Radi se o vodećem sajmu prehrambene industrije u Francuskoj i Evropskoj uniji.

Na sajmu “SIAL 2018 ” Srbija će se predstaviti sa svojim proizvodima na dva nacionalna štanda površine od 108 m2 predviđenom za zamrznute proizvode i 101,18 m 2 predviđen kao nacionalni paviljon. Troškovi zakupa prostora i izgradnje štanda snose Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije , dok izlagači snose troškove participacije za učešće u iznosu od 2.500 evra po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Troškove puta, smeštaja i transporta eksponata izlagači sami snose.

Pravo na učešće na sajmu imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda u oblasti prehrambene industrije. Više informacija možete dobiti u Privrednoj komori Srbije, osoba za kontakt je Zorana Delić 011/ 3304 - 540.

Rok za prijavu je 09. april 2018 do 16 časova.
Na e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Neophodno je dostaviti popunjenu, overenu i skeniranu Prijavu i skenirano uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija i izmirenim porezima i doprinosima. Sve to pored elektronskog oblika treba dostaviti i u originalu na adresu Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd sa naznakom: za Jovanu Ćalinu

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat