Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 25. April 2019

Trening za promovisanje razvoja mikro preduzeća u Pančevu

Trening za promovisanje razvoja lokalnih mikro preduzeća je trodnevni trening, koji se održati 25 -27. aprila 2018. godine u Pančevu. Ako vodite mikro biznis u turizmu i ako želite da unapredite vaše poslovne veštine i bolje upoznate novi regionalni turistički proizvod Eko Tamiš, ovaj trening će vam u tome pomoći.

Ovaj trening daje detaljan pregled i praktične vežbe poslovnih veština i kako unaprediti promotivne i druge biznis alate da biste dugoročno unapredili vaš biznis u turizmu, ali i bilo koji drugi posao koji zahteva rad sa ljudima. Na treningu ćete dobiti osnovne veštine, resurse i tehnike. Tokom trodnevnog treninga ćete:


- stvoriti svest o značaju istraživanja tržišta i identifikovanju ciljnih grupa u turizmu
- razumeti različite alate koncepte i tehnike i razumeti kada i kako se primenjuju
- identifikovati i planirati vaš najbolji pristup promociji u turizmu
- izgraditi veštine i naučiti tehnike efikasne promocije
- razumeti potrebe kupca/turiste i kako ih na najbolji način zadovoljiti
- steći uvid u potencijal i ograničenja online marketinga


Trening je posebno dizajniran za mikro preduzeća. Trening je podeljen u tri jednodnevne trening sesije. To znači da nećete morati da predugo budete odsutni s vašeg posla. Prvi dan se fokusira generalno na istraživanje tržišta i određivanje ciljnih grupa, dok se tokom drugog dana trening usmerava na praktične aspekte, uključujući promociju i posebno se fokusirajući na online marketing. Treći dan je sumiranje koje povezuje naučene tehnike i alate sa konkretnim turističkim proizvodom Eko Tamiš.
Trening je zasnovan na najboljim međunarodnim praksama i širokom spektru znanja stručnjaka iz ove oblasti. Trening je interaktivan i uključuje vežbe i primere iz stvarnog života i vodi vas kroz pristupe marketingu u turizmu početka do kraja. Treneri su iskusni stručnjaci iz oblasti marketinga u turizmu koji dobro znaju kakvu pozitivnu promenu može doneti rad u ovoj oblasti.


Trening će biti održan na srpskom jeziku. Učešće polaznika je besplatno, a obezbeđeni su štampani i ostali materijale za učesnike, hrana i osveženje i prenoćište za one učesnike koji imaju objektivnu potrebu. Poželjno je da učesnici na trening donesu smartphone ili laptop.
Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete poslati elektronsku poštu na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. +381 63 1044290 i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. +381 66 8751195 ili nas pozvati na navedene brojeve telefona.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat