Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Ponedeljak, 6. April 2020

Seminar „Primena novih propisa o PDV-u“

Vreme i mesto održavanja: 02.jul 2018.godine, 09:00 sati, Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, velika sala, 1 sprat

Sadržaj događaja: Seminar je namenjen knjigovođama, administrativnim radnicima i svima koji u svom delokrugu rada prate izmene zakona i propisa iz segmenta knjigovodstva, poreza i propisa.
Cilj seminara je da se učesnici upoznaju sa načinom vođenja evidencija, načinom popunjavanja pregleda obračuna PDV i podnošenja PDV prijave i pripreme za praktičnu primenu od 01. Jula 2018. godine.

Seminar se organizuje u saradnji sa Privrednim Savetnikom iz Beograda.
Učešće na seminaru je besplatno za članove Komore i pretplatnike Privrednog Savetnika.
Učesnici na seminaru će imati priliku da kupe nove publikacije Privrednog Savetnika:Priručnik za vođenje evidencije PDV i za sastavljanje Obrasca POPDV, kao i Zbirku propisa o porezu na dodatu vrednost.
Molimo Vas, da nam potvrdite svoje učešće, najkasnije do 29.juna 2018.g.Osobe za kontakt: Ljiljana Jelenković T: 013 343 25 E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; Mirjana Šteler T: 013 343 449 E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; Nenad Ćalić, T: 013 342 878; E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat