Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Subota, 7. Decembar 2019

Program Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije“ u saradnji sa RRA Južnog Banata

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat organizuju prezentaciju „Program Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije“. Prezentacija će biti održana u četvrtak, 25. oktobra 2018. godine sa početkom u 11:00 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a,  Velika sala na 1. spratu.

Pravo da se prijave na Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava i pravo da podnesu zahtev za kredit kod Fonda, imaju preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća i zadruge koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najkasnije do 31.12.2015. godine, a koji dostave zvanične finansijske izveštaje za prethodne dve godine u kojima nije iskazan neto gubitak i koji ispunjavaju uslove iz Programa. Uslov koji se odnosi na dostavlјanje finansijskih izveštaja, ne primenjuje se na preduzetnike koji nemaju obavezu dostavlјanja tih izveštaja (preduzetnici koji vode prosto knjigovodstvo i preduzetnici koji paušalno plaćaju porez).

Sredstva se odobravaju za:
- kupovinu, izgradnju, rekonstrukciju i adaptaciju ili sanaciju poslovnog ili proizvodnog prostora,
- kupovinu opreme (nove ili polovne),
- trajna obrtna sredstva i
- nabavku softvera I drugih nematerijalnih ulaganja.

Finansijska podrška je u vidu bespovratne pomoci od 20% investicionog ulaganja i 80% iz kredita Fonda za razvoj RS (kamatna stopa 1,5%-3% - u zavisnosti od sredstva obezbedenja). Javni poziv je otvoren dok se raspoloživa sredstva ne utroše, a najkasnije do 31.12.2018. godine.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 23.oktobra 2018. u 14 časova na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i telefonom 013/ 343 841.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat