Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Ponedeljak, 6. April 2020

Organizovanje promo ture za turističke radnike

U skladu sa planiranim aktivnostima, u periodu od 16. – 19.aprila 2019. godine organizuje se promotivna tura za turističke radnike i turoperatere u cilju promocije i marketinga samog projekta „Eko Tamiš – novi turistički proizvod“, promocije realizovanih aktivnosti sa ciljem sprovođenja kampanje podizanja svesti značaju reke Tamiš i što većem korišćenju turističke ponude na i oko reke Tamiš.

Lugoj1

Planirano je da tokom ove promotivne ture se obiđe tok reke Tamiš, sa srpske strane i sa rumunske, sa ciljem da se turistički radnici upoznaju sa svim raspoloživim sadržajima na samoj reci i u njenoj neposrenoj okolini. Biće to prilika da se posete mnogi kulturno-istorijski spomenici na teritoriji Srbije i Rumunije koji se nalaze na reci Tamiš ili u okolini, kao i mnoge lokacije predviđene za rekreaciju, od mesta za ribolov, posmatranje ptica, vožnje bicikla, šetnje i mesta za vožnju kajakom.
Učešće na ovoj promo turi je besplatno, tj predviđeno u budžetu projekta, a obezbeđeni su štampani i ostali promotivni materijali, hrana i smeštaj za sve učesnike. Plan ove promo ture je detaljno sa okvirnom satnicom naveden u Agendi koju Vam dostavljamo u prilogu.
Rok za prijavu je sreda, 10.april 2019. godine do 15 časova.
Za sve dodatne informacije o procesu prijavljivanja možete poslati elektronsku poštu na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. +381 63 1044295 i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. +381 63 77 97 812 ili nas pozvati na navedene brojeve telefona.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat