Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Četvrtak, 23. Maj 2019

Održana 7. sednica Parlamenta privrednika

U skladu sa planiranim aktivnostima 27. marta 2019.godine je održana, prva u ovoj godini, 7.sednica Parlamenta privrednika Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga. Sednica je održana po unapred utvrđenom dnevnom redu, od usvajanja zapisnika sa 6. sednice Parlamenta privrednika, nakon čega je usledilo obraćanje državnog sekretara Ministarstva privrede, Branimira Stojanovića.

Zatim je bila informacija o privrednim kretanjima u Južnobanatskom upravnom okrugu, Izveštaja o radu PKS - RPK Južnobanatskog upravnog okruga za 2018. godinu, a nakon toga su usledile prezentacije raspoloživih konkursa i otvorenih poziva, Fonda za razvoj RS i Razvojne agencije Srbije i za kraj je ostavljena diskusija.

IMG 20190327 135439

Opširnije...

VII ispitni rok za polaganje ispita za sticanje licence za profesionalnog upravnika

Na osnovu člana 54. Stav 3. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada („Službeni glasnik RS”, broj 104/16), člana 48. Stav 1. Tačka 3. Podtačka 1. Statuta Privredne komore Srbije  („Službeni glasnik RS”, broj 39/16) i Odluke o organizovanju polaganja ispita, izdavanja i oduzimanja licence za profesionalnog upravnika i vođenje registra profesionalnih upravnika  („Službeni glasnik RS”, broj 64/17 i 46/2018), Privredna komora Srbije objavljuje :

Opširnije...

Seminar „Primena novih propisa o PDV-u“

Vreme i mesto održavanja: 02.jul 2018.godine, 09:00 sati, Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, velika sala, 1 sprat

Sadržaj događaja: Seminar je namenjen knjigovođama, administrativnim radnicima i svima koji u svom delokrugu rada prate izmene zakona i propisa iz segmenta knjigovodstva, poreza i propisa.
Cilj seminara je da se učesnici upoznaju sa načinom vođenja evidencija, načinom popunjavanja pregleda obračuna PDV i podnošenja PDV prijave i pripreme za praktičnu primenu od 01. Jula 2018. godine.

Opširnije...

Upis učenika u srednje škole za školsku 2019/20. godinu po dualnom modelu obrazovanja

U toku je planiranje upisa učenika u srednje škole za školsku 2019/20. godinu po dualnom modelu obrazovanja, koji Privredna komora Srbije realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

slika za dualno

Opširnije...

Potpisani Ugovori o saradnji o primeni modela dualnog obrazovanja u Mašinskoj školi iz Pančeva

U prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalne privredne Komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, dana 11.jula 2018.godine, potpisani su ugovori o saradnji između predstavnika 11 poslodavaca iz kategorije malih i srednjih preduzeća sa područja Južnog Banata i direktora Mašinske škole iz Pančeva o primeni modela dualnog obrazovanja u ovoj školi u školskoj 2018/2019 godini.

 DSCF0653

Opširnije...

Strana 1 od 2

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat