Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Utorak, 23. Jul 2019

Dani dobavljača – Agrobiznis 2019 u Novom Sadu

Privredna komora Srbije – RPK Pančevo ima priliku da Vas pozove da učestvujete na događaju Dan dobavlјača - Agrobiznis 2019, u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine – RAV. Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora polјoprivrede - sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju.
Cilј ovog događaja je da povežemo domaće i strane privrednike, povećamo izvozni potencijal domaćih kompanija i da ih podstaknemo da uđu u dobavlјačke lance stranih kompanija, bilo da posluju na teritoriji APV ili u inostranstvu. Očekujemo 200 + učesnika iz vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva.
Datum održavanja: 9. april 2019 godine u Kongresnom centru „Master”, Novi Sad , Učešće je besplatno a događaj se sastoji od B2B sesija, s pauzama za osveženje i ručak.

dani dobaljaca

Prošlogodišnji Dan dobavlјača - Agrobiznis 2018 je bio izuzetno uspešan. Održano je preko 350 B2B sastanaka između trgovinskih lanaca i većih proizvođača, sa malim i srednjim preduzećima, mahom iz prehrambene i prerađivačke industrije. Više informacija o Danu dobavlјača – Agrobiznis 2018, kao i iskustva učesnika možete pronaći na ovom linku: Dan dobavlјača 2018
Bila bi nam izuzetna čast da prihvatite naš poziv i budete deo ovogodišnjeg velikog okuplјanja domaćih i stranih agrobiznis kompanija, i nadamo se da će to rezultirati novim partnerstvima i poslovnim uspesima. Kompanije koje su već potvrdile svoje prisustvo na B2B sastancima između ostalih između ostalih su: Univereksport, Delez, Maksi, Tempo, Šop&Go, Sinagoga, Mikromarket, Imlek, PerSu, MK Komerc (polјoprivreda), Ajduk Agrar, Voćar Slankamen, Agromarket, Tamiška i drugi.
Registraciju možete izvršiti popunjavanjem registracinog formulara koji se nalazi u prilogu i njegovim slanjem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Molimo Vas da nam odgovor o učešću pošalјete najkasnije do 25. marta 2019. godine.
- Prijava

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat