Izaberite jezik englishserbian

top-banner

Ponedeljak, 6. April 2020

Konferencija za štampu povodom najave promotivnih tura za novinare i turističke radnike

U Privrednoj komori Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljene do sada realizovane aktivnosti, kao i najavljena organizacija promo ture za novinare i organizovanje promo ture za turističke radnike u okviru projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod“.

Na konferenciji su predstavljene promo ture koje će biti realizovane u narednom periodu, I to najpre za novinare, gde je nosilac aktivnosti rumunski partner Asocijacija Miltonija iz Temišvara. Ta promo tura se organizuje sa početkom u Rumuniji kod izvorišta reke Tamiš a završava u Pančevu. Nakon toga će biti organizovana promo tura za turističke radnike koja počinje u Pančevu i završava se u Temišvaru i čiji je nosilac organizacije PKS – RPK Pančevo. U obe ture će svoj doprinos dati I ostali partneri. O svim detaljima vezanim za promo ture prisutne predstavike sredstava informisanja je upoznao direktor PKS- RPK Južnobanatskog upravnog okruga, Dr Marko Ćulibrk.

DSCF1013 1

Potom se prisutnima u ime rumunskih partnera obratila Delioara Barbu, direktorka Asocijacije za promociju turizma i razvoj iz Temišvara informišući novinare o pripremi rumunskih partnera za realizaciju promo tura. Prisutnim novinarima se potom ispred vodećeg partnera Pokreta gorana i centra volontera Pančevo, obratila predsednica Ljiljana Konevski.

Nakon toga su usledila i pitanja novinara oko stepena realizacije ciljeva projekta, saradnje sa lokalnim samoupravama na projektu i očekivanim efektima. Za sve učesnike konferencije je potom organizovan koktel.

Newsletter

Baneri

msp pokretač razvoja regionalogo banat    Made in banat